Inchidere meniu

Amarok

 

100% Pickup. 100% Premium.

Fără compromisuri pe teren accidentat. Plin de temperament pe asfalt. Amarok îmbină tot ceea ce așteptați de la un autovehicul polivalent exclusiv din clasa premium: design masculin, formă constructivă robustă și putere fără egal.

Formați-vă o părere despre Amarok

Eficiență ridicată

Mai puternic decât majoritatea. Cu cel mai mare cuplu din clasa sa.

De luni până vineri în pădure și pe câmp. În weekend în munți și în parcul offroad. Indiferent unde vă poată munca sau planurile pentru timpul liber - cu motorul modelului dumneavoastră: Amarok vă deplasați deosebit de eficient pe toate drumurile. Astfel, fiecare deplasare devine o plăcere:

 • Motor turbodiesel de 190 kW/258 CP cu 6 cilindri
 • 3,0 l capacitate cilindrică
 • Cuplu de până la 580 Nm
 • putere pe termen scurt până la 22 kW/30 PS datorită funcției Overboost
 • cutie de viteze automată cu 8 trepte
 • BlueMotion Technology
 • Sistemul de menținere automată a vitezei de deplasare

Aflați mai multe

Design exterior marcant

Expresie pură a puterii

Amarok își menține poziția, ca și dumneavoastră: face declarații clare - și din punct de vedere design. Partea sa frontală sportivă și marcantă, cu baghete cromate duble, faruri Bi-Xenon inclusiv lumini de zi cu leduri precum și linii masculine, dinamice, plasează cele mai puternice accente din clasa sa.

Design interior modern.

Carcasă dură. Miez confortabil.

Chiar dacă terenul devine dificil: Amarok contrează cu deosebit de mult confort. Planșa sa de bord structurată clar, numeroase compartimente de depozitare, cel mai mare spațiu pentru picioare și scaunele ergoComfort reglabile aduc confortul în aventura dumneavoastră offroad.

Infotainment multimedia

Informat pe toate canalele

Zilele dumneavoastră de muncă sunt lungi iar ieșirile pe teren accidentat și mai lungi? În Amarok aflați totuși ce se întâmplă acasă și în lume: datorită sistemelor radio și de navigație precum și a serviciilor mobile online "Car-Net".

Cea mai lată suprafață de încărcare din clasa sa

Încărcați. Respirați.

Materialele voluminoase nu reprezintă probleme pentru Amarok. Pentru că are mai mult loc între pasajele roților, decât orice alt pickup. Datorită lățimii suprafeței de încărcare, europaleții pot fi încărcați chiar și de-a latul.  Suplimentar, oblonul înalt și marginea de încărcare coborâtă permit încărcarea ușoară.

 • Lățime de încărcare 1.222 mm
 • Cutie de transport cu volum de 2,52 m²
 • Oblon de 508 mm înălțime
 • Margine de încărcare coborâtă de 780 mm

 

Suprastructuri individuale

Pregătit perfect pentru aproape orice

Pentru a permite comenzilor să se deruleze perfect, aveți nevoie de echipamentul adecvat. Printre acestea se numără și un autovehicul proiectat optim pentru cerințele dumneavoastră. Astfel se pot realiza soluții personalizate pentru autovehicule: Începând cu autovehicule frigorifice, continuând cu ambulanțe și până la autovehicule fără bariere pentru persoane cu dezabilități. Cu autovehiculele noastre, aproape orice este posibil.

Aflați mai multe

Gândit în cele mai mici detalii

Fără compromisuri pe teren accidentat. Plin de temperament pe asfalt. Amarok îmbină tot ceea ce așteptați de la un autovehicul polivalent exclusiv din clasa premium: design masculin, formă constructivă robustă și putere fără egal. Motorul său turbo-diesel puternic cu 6 cilindri și capacitate cilindrică de 3,0 l atinge în cea mai mare treaptă de putere 190 kW/258 CP și un cuplu de 580 Nm.

Toate caracteristicile

Plăcere de a conduce

Inapoi la overview

Plăcere de a conduce

Indiferent dacă este vorba despre asfalt, pământ sau pietriș: În Amarok experimentați pe aproape orice teren un confort la rulare exclusiv, la calitate ridicată.

Exterior

Inapoi la overview

Exterior

Detalii marcante precum linii cu muchii ascuțite și masculine, fac o declarație clară.

Interior

Inapoi la overview

Interior

Interiorul modelului Amarok convinge cu mult spațiu, și mai mult confort și o sumedenie de opțiuni de depozitare.

Funcție

Inapoi la overview

Funcție

Datorită sistemului Infotainment inovator și a accesoriilor precum volanul multifuncțional cu padele, opțional, aveți totul sub control.

Sisteme de asistență

Inapoi la overview

Sisteme de asistență

Cu frâna pentru coliziuni multiple disponibilă în mod standard și numeroase sisteme de asistență moderne, sunteți în siguranță la volan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen