Inchidere meniu

Amarok Aventura

 

Pentru aventuri la calitate Premium

Modelul Premium Amarok Aventura impune accente - pentru următoarea dumneavoastră aventură cât și în ceea ce privește designul: Elemente esențiale precum o bară sport1, bare pentru praguri din oțel inox precum și lumini de urcare cu leduri cât și blocurile optice spate întunecate și roțile din aliaj ușor de 20 inchi vă garantează o apariție specială. 

Formați-vă o părere despre Amarok Aventura

Exterior exclusiv

Atrage de la prima privire

Aventura înseamnă aventuri. Iar furnicăturile încep la Amarok Aventura de la prima privire. Pentru că, datorită barei sport în culoarea caroseriei cu emblemă "Aventura", o bară de protecție spate cromată cu treaptă integrată, o grilă a radiatorului cu baghete cromate duble precum și multe alte detalii de design, fiecare aventură devine și mai exclusivă.

Interior confortabil

Confort veritabil – urcați și încercați

În Amarok există dorința de a mai sta puțin înainte de a coborî. Fie pentru a admira peisajul. Fie pentru a mai savura o clipă calitatea Premium veritabilă. Scaunele sunt deosebit de confortabile iar poziția scaunelor ergoComfort a șoferului și pasagerului față poate fi adaptată la milimetru la profilul dumneavoastră de ședere.

Plăcere de a conduce

Fiecare clipă este un adevărat „moment de aventură

Ahhhh. Deoarece motorul de 190 kW/258 CP își etalează întreaga putere numai pe teren dificil. Deoarece acum sunt distractive și ieșirile cu remorcă. Sau pentru că volanul de piele multifuncțional se simte așa bine. Modelul Amarok "Aventura" are numeroase mici surprize de acest gen pentru dumneavoastră.

Aflați mai multe

Suprastructuri individuale

Pregătit perfect pentru aproape orice

Pentru a permite comenzilor să se deruleze perfect, aveți nevoie de echipamentul adecvat. Printre acestea se numără și un autovehicul proiectat optim pentru cerințele dumneavoastră. Astfel se pot realiza soluții personalizate pentru autovehicule: Începând cu autovehicule frigorifice, continuând cu ambulanțe și până la autovehicule fără bariere pentru persoane cu dezabilități. Cu autovehiculele noastre, aproape orice este posibil.

Aflați mai multe

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen