Inchidere meniu

Amarok Canyon

 

Atenție: sălbatic!

Amarok Canyon este așa de sălbatic și puternic cum arată - fiind astfel perfect echipat pentru aproape orice aventură. El combină motorul V6 TDI puternic de 150 kW/204 CP cu tracțiunea integrală permanentă 4MOTION, inclusiv Offroad-ABS. Porniți în sălbăticie.

Formați-vă o părere despre Amarok Canyon

Aspect offroad autentic

Palpitant în mod diferit. Cu aspect offroad autentic.

Amarok Canyon are un aspect deosebit de aventuros atunci când este livrat la cerere cu o bridă pentru faruri vopsită în negru mat, cu 4 faruri și este vopsit în culoarea exclusivă Honey Orange Metallic. Însă și echiparea de serie face ca inimile individualiștilor să bată mai puternic: O bară sport precum și bare pentru praguri, mânere și stâlp B în negru mat, aripi lărgite în culoarea autovehiculului și proiectoare de ceață cu margine cromată conferă modelului Amarok Canyon un aspect offroad autentic.

Opționale în habitaclu

Imperturbabil de confortabil. Cu numeroase opționale.

Amarok Canyon are o mulțime de surprize pentru dumneavoastră. Ce trebuie să luați deja în calcul: Nu veți mai dori niciodată să coborâți. Habitaclul se evidențiază prin mult spațiu, confort ridicat, numeroase accesorii opționale și detalii bine gândite. Astfel, atrage printre altele datorită tapițeriei exclusive din stofă a scaunelor, în culorile negru titan/maro cu margini negre și cusături portocalii, Centuri de siguranță cu contururi portocalii și pedalier din oțel inoxidabil. Volanul de piele multifuncțional cu cusături portocalii, afișajul multifuncțional "Premium" cu ecran color 3D și meniu animat și sistemul de navigație "Discover Media" conving datorită confortului ridicat de operare și utilizării ușoare. Așa comod nu ați mai plecat încă în nicio aventură.

Motor turbodiesel cu 6 cilindri

Puternic impresionant. Cu 6 cilindri.

Motorul turbodiesel cu 6 cilindri cu 150 kW și cutie de viteze automată cu 8 trepte vă aduce, în combinație cu tracțiunea integrală 4MOTION aproape oriunde doriți. Indiferent ce aveți la dumneavoastră. Prima treaptă a cutiei de viteze automate a fost optimizată special pentru plecarea de pe loc în regim de tractare remorcă. Treapta a opta reduce consumul de combustibil prin deplasarea la turație redusă pe distanțe lungi. De asemenea pentru economie de combustibil: Modelul Amarok Canyon este echipat în mod standard cu BlueMotion Technology pentru reducerea consumului de combustibil și a emisiilor, inclusiv sistem Start-Stop.

Suprastructuri individuale

Pregătit perfect pentru aproape orice

Pentru a permite comenzilor să se deruleze perfect, aveți nevoie de echipamentul adecvat. Printre acestea se numără și un autovehicul proiectat optim pentru cerințele dumneavoastră. Astfel se pot realiza soluții personalizate pentru autovehicule: Începând cu autovehicule frigorifice, continuând cu ambulanțe și până la autovehicule fără bariere pentru persoane cu dezabilități. Cu autovehiculele noastre, aproape orice este posibil.

Aflați mai multe

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen