Capace­compartiment marfă

Totul acoperit

Sunteți la muncă pe serpentine înguste, drumuri denivelate și pe orice vreme? Cu un capac din material robust sau un plafon rigid, încărcătura este excelent protejată și nu poate cădea din autovehicul în timpul mersului. Verificați imediat care este varianta care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră.

  • Plafon rigid
  • Rollcover
  • Diverse capace pentru compartimentul de marfă

Pachet confort plafon rigid ca și echipare suplimentară

Versiunea de plafon rigid vopsită la cerere în culoarea caroseriei conține un hayon inclusiv închidere centralizată, cu geamuri mari și amortizoare cu gaz. Un geam glisant în spate precum și geamuri glisante laterale, ce pot fi încuiate din interior, permit să intre în compartimentul de marfă suficientă & lumină naturală și aer proaspăt. Datorită pachetului de etanșare, încărcătura transportată este protejată excelent de praf și ploaie. 

Suplimentar, această variantă oferă un pachet de etanșare opțional la hayon, echipat și cu amortizoare pentru obloane. Astfel este simplificată încărcarea și descărcarea.

Rollcover

Capacul compartimentului de marfă argintiu, disponibil la cerere, cu opțiune de încuiere, protejează bunurile transportate de umiditate, praf și priviri curioase.

Diverse capace pentru compartimentul de marfă 

Prin intermediul accesoriilor Volkswagen sunt disponibile și alte capace pentru compartimentul de marfă, de ex. o prelată rezistentă sau sisteme Roll Cover. 

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen