Comandă­vocală

Rostit, comandat

Pe teren accidentat este necesară întreaga putere de concentrare - iar ambele mâini trebuie să se afle pe volan. Pentru a putea totuși schimba posturile de radio, a introduce o destinație în sistemul de navigație sau a prelua apeluri, în Amarok vă stă la dispoziție un sistem modern de comandă vocală.

Comandă vocală

Operați funcțiile telefonului, sistemului de navigație și audio, fără să ridicați mâinile de pe volan. În plus, puteți accesa prin comenzi vocale aproape toate meniurile și indicatoarele de pe ecranul sistemului radio respectiv de navigație.

Amplificarea electronică a vocii (fără fig.)1

Ea asigură înțelegerea mai bună a șoferului de către pasagerii aflați pe locurile din spate. Comenzile vocale sunt înregistrate prin intermediul microfonului, sunt amplificate și redate prin intermediul difuzoarelor din spate.

1 Amplificarea electronică a vocii este parte integrantă a sistemului radio "Composition Media" și a sistemului de navigație "Discover Media"

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen