Confort

Aproape prea frumos, pentru a exista

Ați ajuns la destinație. Însă ați putea pur și simplu să nu coborâți din habitaclul confortabil al Amarok. Pentru că el nu dispune doar de cea mai mare ofertă de spațiu pentru picioare din clasa sa. Poziția de ședere este mai sus decât într-un Sport Utility Vehicle - și la fel de comodă. În plus, scaunele ergoComfort pot fi adaptate milimetric la cerințele dumneavoastră, printr-o apăsare de buton. Atunci chiar nu mai doriți să coborâți.

Scaune ergoComfort

Șoferul și pasagerul față iau loc pe scaune ergoComfort în Amarok Aventura. Ambele scaune de piele au, pe lângă reglarea în 12 direcții, și o reglare manuală în 2 direcții și au fost premiate cu sigiliul de calitate AGR pentru ergonomie excepțională.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen