Gardă la sol

Înclină spre performanțe maxime

Datorită gărzii sale la sol mărite, Amarok nu întâmpină probleme nici la unghiuri extreme, rampe și deplasări pe plan înclinat.

Unghiul de rampă

Datorită gărzii sale la sol mărite, Amarok trece, în funcție de nivelul de încărcare, peste rampe cu un unghi de 15,6° până la 20,1°.1

1Valorile oscilează în funcție de echipare și motorizare

Panta maximă de urcare

Amarok poate urca pe pante cu înclinare de 100 procente. 

Unghi de rampă și adâncimea vadului

La Amarok, unghiul maxim de atac este 29,5° iar unghiul de degajare de 18,0°. Trecerea vadurilor este posibilă până la o adâncime a apei de 500 mm.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen