Plăcere de a conduce

Mai puternic decât majoritatea. Cu cel mai mare cuplu din clasa sa.

De luni până vineri în pădure și pe câmp. În weekend în munți și în parcul offroad. Indiferent unde vă poată munca sau planurile pentru timpul liber - cu motorul modelului dumneavoastră: Amarok vă deplasați deosebit de eficient pe toate drumurile. Astfel, fiecare deplasare devine o plăcere:

  • Motor turbodiesel de 190 kW/258 CP cu 6 cilindri
  • 3,0 l capacitate cilindrică
  • Cuplu de până la 580 Nm
  • putere pe termen scurt până la 22 kW/30 PS datorită funcției Overboost
  • cutie de viteze automată cu 8 trepte
  • BlueMotion Technology
  • Sistemul de menținere automată a vitezei de deplasare

Cutie de viteze automată cu 8 trepte

Amarok este singurul pickup din clasa sa cu cutie de viteze automată cu 8 trepte. Aceasta este disponibilă pentru motorul de 190 kW/258 CP și motorul de 150 kW/204 CP. În timp ce treapta întâi a fost optimizată pentru plecarea de pe loc în timpul tractării unei remorci, treapta a opta reduce consumul de combustibil prin deplasarea la turație redusă pe distanțe lungi. De asemenea unică: opțiunea de combinare cu tracțiunea integrală permanentă 4MOTION. 

BlueMotion Technology

Fiecare Amarok este echipat în mod standard cu BlueMotion Technology pentru reducerea consumului de combustibil și a emisiilor, inclusiv sistem Start-Stop. Avantajul dumneavoastră: eficiență deosebit de ridicată

Sistemul de menținere automată a vitezei de deplasare

Conduceți mai relaxat, reduceți consumul de combustibil. Multe sunt motivele care favorizează un sistem de menținere automată a vitezei de deplasare.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen