Sisteme de climatizare și încălzire

Vremea? Mi-e indiferentă!

În special în întreprinderile agricole sau forestiere deplasările se fac pe orice vreme. Indiferent dacă soarele bate pe cabină fără milă la 30 de grade sau dacă îngheață pe timp de iarnă. Asta înseamnă să fii puternic - și să ai sistemele corecte de climatizare și încălzire în cabină. Ele mențin cabina modelului Amarok la o temperatură plăcută, pe orice vreme.

Instalația de climatizare "Climatronic" inclusiv filtru pentru alergeni

Acest sistem oferă o reglare de temperatură cu 2 zone pentru șofer și pasagerul față precum și o funcție de recirculare automată. În funcție de incidența razelor solare și de temperatura exterioară, instalația de climatizare adaugă mai mult sau mai puțin aer rece. Acoperirea filtrului pentru alergeni reține și cele mai fine particule, precum substanțele ce declanșează o alergie.

Instalație de climatizare "Climatic"

Instalația de climatizare semiautomată dispune de un senzor în habitaclu și adaptează în permanență temperatura din interior la nivelul dorit al căldurii.

 

Încălzirea suplimentară a apei

Încălzirea suplimentară a apei disponibilă la cerere permite preîncălzirea motorului și asigură în același timp încălzirea mai rapidă a habitaclului respectiv preîncălzirea acestuia. Unitatea de operare este integrată consola din plafon. Bineînțeles că încălzirea suplimentară a apei poate fi activată și dezactivată comod și prin intermediul telecomenzii radio.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen