Sisteme de lumini și vizibilitate

Luminează întunericul

Datorită proiectoarelor de ceață cu funcție de virare integrată și sistemelor de iluminare inteligente, puteți menține șoseaua sub observație. Chiar dacă vă deplasați dimineața pe drumuri forestiere întunecate sau mergeți acasă seara, după o întâlnire de afaceri.

Proiectoare de ceață cu funcție de virare integrată

Proiectoarele de ceață cu funcție de virare integrată disponibile la cerere asigură vizibilitatea optimă în condiții meteo nefavorabile. La virare, proiectorul din interiorul curbei luminează marginea străzii.

Pachetul & lumini și vizibilitate (fără imagine)

Ștergătoarele sunt activate pe timp de ploaie iar intervalul de ștergere se adaptează la cantitatea de ploaie. Suplimentar, oglinda retrovizoare interioară se întunecă automat, dacă farurile autovehiculelor care urmează sunt prea luminoase. De asemenea în pachet: comutarea automată a fazei lungi la apus, o funcție "Coming home" și "Leaving home".

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen