Sisteme de stabilizare

Fără pendulare

Indiferent dacă vă deplasați sportiv, doriți să vă evidențiați în teren accidentat sau tractați sarcini grele: Stabilizarea ansamblului autovehicul remorcă și programul electronic de stabilizare vă asistă.

Stabilizarea ansamblului autovehicul remorcă1

Dacă apar oscilații în timpul tractării unei remorci, sistemul disponibil standard frânează controlat autovehiculul tractor și reduce cuplul motorului. Astfel, ansamblul se stabilizează și se menține siguranța în rulare.

Programul electronic de stabilitate

Împiedică subvirarea sau supravirarea, frânând direct roți individuale.

1 În cadrul limitelor sistemului

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen