Sistemul de iluminare

Drumul clar în fața ochilor

Sistemele de iluminare inteligente inclusiv proiectoarele de ceață cu funcție de virare integrată asigură o bună vizibilitate pe timp de noapte sau vreme proastă. Și impun și accente de design prin lumini.

Faruri bi-xenon cu lumini de zi cu leduri

Atât faza scurtă cât și faza lungă sunt realizare prin farurile Bi-Xenon. Acest lucru permite creșterea câmpului vizual și mărește siguranța. Banda elegantă cu leduri preia lumina de zi.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen