Styling

Apariție puternică

Modelul Amarok nu este doar un pickup exclusiv. El reprezintă o declarație. Modelul Premium Aventura impune accente datorită marginilor sale ascuțite, barelor pentru praguri cromate și a lămpilor de acces cu leduri. Și Amarok Highline și Amarok Comfortline au un aspect mai masculin - datorită multor detalii lucioase.

Pachet stilistic crom I

O bară stilată marcantă din țevi duble din oțel inox cromat, un sistem de iluminare a suprafeței de încărcare integrat în a treia lampă de frână precum și două trepte din aluminiu cu profil redus conferă modelului Amarok un aspect rafinat.

 

Pachet stilistic crom II (fără fig.) 1

Corespunde pachetului stilistic cromat I, oferă însă două bare pentru praguri elegante din oțel inox cu aspect cromat lustruit, la cerere cu iluminare cu leduri.

 

Pachet stilistic "Plus" crom II 1

Pachetul include o bară stilată "Plus" cu țevi până la hayon, un sistem integrat de iluminare a suprafeței de încărcare precum și două bare pentru praguri elegante din oțel inox cu aspect cromat lustruit, la cerere cu iluminare cu leduri.

 

Pachet stilistic negru mat 1

Acest pachet opțional face modelul Amarok să pară mai masculin. Bara stilată2 din oțel are un diametru al țevii de 76 mm și este acoperită cu pulbere neagră. Bare pentru praguri negre, la cerere cu iluminare cu leduri, cu trepte antialunecare și o lampă superioară de frână iluminare a suprafeței de încărcare integrată în a treia lampă de frână completează aspectul marcant.

 

Pachet stilistic "Black Style" Highline

Pachetul are consecvent culoarea neagră. Cuprinde bara stilată "Plus", stâlpii B, mânerele portierelor, bara de protecție spate, carcasele oglinzilor exterioare, rama proiectoarelor de ceață, treapta și jantele din aliaj ușor de 20 inchi "Talca" și plafonul din habitaclu.

Pachet stilistic "Black Style" Aventura

Pachetul are consecvent culoarea neagră. Cuprinde bara de protecție spate, mânerele portierelor, bara sport, carcasele oglinzilor exterioare, rama semnalizatoarelor laterale și proiectoarelor de ceață, treapta și jantele din aliaj ușor de 20 de inchi "Talca".

Baghetă ornamentală opțională neagră (fără fig.)

Inserții decorative negre lucios sunt disponibile pentru planșa de bord numai în combinație cu pachetele stilistice "Black Style Highline" și "Black Style Aventura". În plus, inserțiile fantelor de ventilație sunt cromate mat.

Bară de protecție spate cromată

Bara de protecție spate din oțel, cromată parțial, conferă modelului Amarok un aspect și mai nobil. Treapta integrată poate fi puternic solicitată. Ea permite încărcarea și descărcarea simplă a suprafeței de încărcare.

1 Poate conduce la creșterea timpilor de livrare.
2 Pachetul este disponibil la cerere și fără bară stilată

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen