Suprafață de încărcare

Amplasat de-a latul. Pentru probleme mari.

Modelul Amarok este întotdeauna disponibil pentru lucrări mari. Pentru că nici un alt pickup nu oferă așa mult spațiu între pasajele roților. El permite chiar încărcarea transversală a europaleților. Suprafața sa de încărcare este configurată pentru toate provocările, pentru ca dumneavoastră să puteți încărca rapid.

 • Suprafață de încărcare
 • Tavă de protecție suprafață de încărcare din aluminiu
 • Acoperire suprafață de încărcare
 • Mochetă de protecție suprafață de încărcare
 • Protecție margine de încărcare
 • Grilaj pentru lunetă
 • Sistem de așezare pentru greutăți mari
 • Iluminarea suprafeței de încărcare
 • Șine inclusiv feronerie
 • Cutie de transport laterală
 • Inelele de ancorare
 • Priză de 12 V

Suprafață de încărcare

Suprafața de încărcare a modelului Amarok are exact 1.222 mm între pasajele roților. Acest lucru este unic în această clasă de autovehicule și permite încărcarea de-a latul a europaleților. Dacă este necesar, oblonul ce suportă o încărcare de până la 200 kg poate fi utilizat ca și prelungire a compartimentului de marfă. Suplimentar, cutia de transport permite încărcarea unui volum de bunuri vrac de 1,28 m³, pe o suprafață de bază de 2,52 m², atunci când este încărcată până la marginea superioară.

 

Acoperire suprafață de încărcare

Acoperirea specială a suprafeței de încărcare cu protecție UV, în culoarea antracit oferă o protecție ridicată față de factorii mecanici și chimici.

Iluminarea suprafeței de încărcare

Datorită iluminării suprafeței de încărcare opționale, care iluminează generos suprafața de încărcare, puteți încărca autovehiculul și pe întuneric. În plus, în ea este integrată a treia lampă de frână.

 

Inele de ancorare (fără fig.)

Cutia de transport este echipată cu patru inele de ancorare robuste. Două dintre ele se află în fața pasajelor de roată, celelalte două în spatele pasajelor de roată.

 

Priză de 12 V (fără fig.)

Pe interiorul panoului lateral din stânga se află o priză de 12 V.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen