Tracțiune integrală 4MOTION

Patru câștigă

Chiar și în condiții extreme, Amarok vă oferă aventuri. Datorită corelării perfecte între sistemul de rulare și sistemul de propulsie - combinată cu tracțiunea integrală 4MOTION consacrată. 

Tracțiune integrală permanentă 4MOTION

Această tracțiune 4x4 cu diferențial central Torsen cu autoblocare este un element deosebit în segmentul pickup. El oferă o distribuție echilibrată standard 40:60 pentru toate aplicațiile onroad și offroad.1 Și în timpul circulației pe drumurile publice își etalează punctele forte, sporind semnificativ tracțiunea în curbe.

Tracțiune integrală cuplabilă 4MOTION

O cutie de distribuție permite cuplarea și decuplarea electrică a roților față în timpul deplasării. În cazul rampelor abrupte sau al porțiunilor mai lungi de grohotiș se poate cupla suplimentar un reductor de treaptă. Tracțiunea integrală cuplabilă 4MOTION este combinată cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte de viteză și este disponibilă pentru motorul de 150 kW/204 CP.

Blocarea mecanică a diferențialului

Ea este disponibilă suplimentar față de blocarea electronică a diferențialului, disponibilă în mod standard, și asigură tracțiunea optimă pe sol nisipos și alunecos. După activare, ambele roți spate sunt antrenate cu aceeași forță și aceeași turație.

1 În funcție de sol, distribuția este variabilă.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Amarok

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen