Afișaje­multifuncțional

Tot ceea ce trebuie să știți

Găsiți informațiile de care aveți nevoie la drum, succint, într-un singur loc: calculatorul de bord vă prezintă de exemplu distanța parcursă, temperatura exterioară și consumul mediu.

Afișaj multifuncțional "Plus"

Pe lângă funcțiile afișajului multifuncțional, prin intermediul acestuia pot fi comandate încălzirea suplimentară a apei, opțională, și pachetul opțional Lumini & vizibilitate. Suplimentar, oferă în combinație cu sistemul de navigație navigarea comodă cu săgeți.

Afișaj multifuncțional "Premium"

El oferă suplimentar față de funcțiile afișajului multifuncțional "Plus" un ecran 3D color și meniuri animate.

Afișaj multifuncțional (fără fig.)

Vă prezintă informațiile actuale, printre care ora, autonomia rămasă, temperatura exterioară, consumul mediu și o recomandare de treaptă, pentru a conduce mai eficient.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen