Bare de plafon

Până sub plafon – și peste

Dacă trebuie să transportați deosebit de multe materiale, puteți utiliza aproape fiecare centimetru de spațiu ca și suprafață de încărcare nu numai în, ci și de pe Caddy autofurgon: datorită barelor de plafon opționale. Acestea reprezintă baza ideală pentru suprastructuri precum traverse și suporți pentru scări. Pot fi încărcate cu până la 100 kg. Iar autovehiculul dumneavoastră arată și mai bine - indiferent dacă vă decideți pentru unele negre sau argintii. 

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen