Compartiment de marfă

Mult spațiu pentru toate materialele dumneavoastră

Transformați rapid modelul dumneavoastră Caddy autofurgon într-un autovehicul de service complet funcțional pentru servicii de reparații, instalatori și multe alte domenii industriale. Pentru configurarea compartimentului de marfă sunt disponibile numeroase opțiuni:

  • Perete despărțitor închis
  • Perete despărțitor cu geamuri
  • Mochetă din cauciuc
  • Podea universală
  • Inelele de ancorare

Perete despărțitor închis

Peretele până la plafon separă cabina șoferului de compartimentul de marfă și oferă astfel protecție pasivă ridicată. El este înșurubat ferm de caroserie și îndeplinește cerințele DIN 75410-3 "Asigurarea încărcăturii în autovehiculele mici de transport".

Perete despărțitor cu geamuri

Pentru Caddy autofurgon este disponibil la cerere un perete despărțitor cu geamuri. Până la plafon, precum peretele despărțitor fără geamuri, acest perete dispune suplimentar de două geamuri mari. Așa puteți arunca întotdeauna o privire la încărcătură.

Mochetă din cauciuc

Pentru compartimentul de marfă al Caddy este disponibilă opțional o mochetă din cauciuc. Stratul de protecție din plastic lavabil este adaptat perfect la contururile podelei cu nervuri. În plus, materialul gumat are un bun efect izolator și antifonic.

Podea universală

Reprezintă pregătirea ideală disponibilă la cerere pentru montarea ulterioară a sistemelor de dulapuri prevăzute, de la diverși producători. Canalele frezate speciale din podea permit în orice moment montarea și demontarea flexibilă a sistemelor de dulapuri, fără să fie necesară lipirea sau găurirea.

Inelele de ancorare

Compartimentul de marfă dispune în mod standard de șase inele de ancorare rabatabile, înșurubate ferm de podeaua autovehiculului. Caddy Maxi autofurgon dispune chiar de opt inele de ancorare. Astfel se pot fixa în siguranță și corect scule și materiale cu ajutorul unei chingi rezistente la rupere.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen