Dispozitive­de remorcare

Întâi trageți, apoi continuați

Comanda dumneavoastră este mai mare decât volumul compartimentului de marfă din Caddy autofurgon? Datorită diverselor dispozitive de remorcare, puteți crea fără complicații și flexibil spațiu pentru mai multe materiale.

Dispozitiv de remorcare rigid

Dispozitivul de remorcare rigid este conceput până la o sarcină remorcată de 660 kg (nefrânată) și de până la 1.500 kg (frânată) și este echipat cu un sistem de stabilizare a ansamblului autovehicul-remorcă.

Pregătire pentru dispozitiv de remorcare (fără fig.)

Unitatea de comandă pentru dispozitiv de remorcare și cablajul corect ușurează montarea ulterioară a unui dispozitiv de remorcare.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen