Infotainment

Întotdeauna la îndemână: Biroul dumneavoastră

Autovehiculul dumneavoastră utilitar nu ar trebui doar să vă ducă sigur și fără complicații la servici - doriți să rezolvați probleme și pe drum încolo? Atunci avem o veste bună pentru dumneavoastră: Caddy poate fi echipat cu numeroase opțiuni inteligente de conectare la rețea. Astfel puteți prelua comenzi în timp ce vă aflați pe drum sau puteți participa la ședințe.

Interfața pentru telefon mobil "Comfort"

Compartimentul de depozitare pentru telefonul dumneavoastră dispune de o conexiune fără fir la antena exterioară, pentru optimizarea calității de emisie și recepție a telefoniei mobile. Și încărcarea funcționează foarte simplu: în acest scop, telefonul trebuie doar conectat la interfața USB, care se află de asemenea în compartimentul de depozitare.  

Comandă vocală (fără fig.)

Mai mult confort și siguranță, datorită sistemului de comandă vocală: Operați funcțiile telefonului, sistemului de navigație și audio, fără să ridicați mâinile de pe volan. În plus, puteți accesa prin comenzi vocale aproape toate meniurile și indicatoarele de pe ecranul sistemului radio sau de navigație.  

 

Volkswagen Media Control (fără fig.)1

Transformați smartphone-ul sau tableta în telecomandă pentru sistemul de navigație "Discover Media" prin intermediul Volkswagen Media Control opțional. Comandați în habitaclu, în mod comod, prin intermediul unei conexiuni WLAN, funcțiile sistemului audio. Sau copiați de exemplu un traseu de navigație, pe care l-ați alcătuit prin Google Maps, pe ecranul color TFT și porniți funcția de navigație de pe rândul al doilea sau al treilea de scaune.

 

Interfață pentru telefon mobil (fără fig.)

Datorită unei interfețe Bluetooth fără fir, disponibilă în mod standard, puteți efectua sigur și confortabil apeluri telefonice prin intermediul microfonului și difuzoarelor.

Compatibilitate cu iOS și Android. Șoferului nu este permis din punct de vedere legal, să utilizeze funcțiile Volkswagen Media Control în timp ce conduce.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen