Rafturi de depozitare

Perfect organizat. Și modelul dumneavoastră Caddy.

În profesia dumneavoastră, fiecare mișcare contează. Din acest motiv, Caddy vă asistă cu un sistem bine conceput de depozitare. Astfel, tot ce aveți nevoie este întotdeauna la îndemână - începând cu sculele și terminând cu cana de cafea.

Compartimente de depozitare și rafturi

Cabina șoferului din Caddy autofurgon vă pune la dispoziție compartimente și rafturi de depozitare cu diverse dimensiuni. Pentru tot ceea ce aveți nevoie într-o lungă zi de muncă.

  • Compartimente de depozitare în portiere, cu spațiu pentru câte o sticlă de 1 litru
  • Patru suporturi de pahare în consola centrală
  • Sertar opțional sub scaune
  • Torpedou deschis
  • Două compartimente de depozitare deschise
  • Locaș pentru telefonul mobile

Galerie pe plafon

Direct deasupra scaunului șoferului și pasagerului față se deschide o galerie pe plafon, pe întreaga lățime a autovehiculului. Invizibilă din exterior, oferă suficient spațiu pentru mănuși de lucru, metrul de tâmplărie sau cutia pentru mânarea de prânz.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen