Servicii­Mobile Online

Conectat permanent – și informat

Primiți cele mai actuale mesaje cu informații din trafic de pe Internet. Conduceți direct spre cea mai apropiată stație de alimentare cu combustibil. Operați aplicațiile de pe smartphone și în timpul deplasării. Fiți informat cu privire la programările la service și lăsați-vă avertizat direct în condițiile în care există tentative de furt. Cu serviciile mobile online "Car-Net" vă deplasați mai confortabil, în siguranță mai mare și mai bine informat.

Car-Net App-Connect

Cu Car-Net App-Connect1 puteți utiliza multe funcții ale iPhone sau smartphone-ului Android și în timpul deplasării - foarte comod și în siguranță, prin intermediul ecranului tactil al sistemului dumneavoastră Infotainment. Conectați în acest scop, pur și simplu, smartphone-ul cu sistemul, utilizând cablul USB. Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink™ vor afișa apoi toate aplicațiile compatibile pe ecran.

Car-Net Guide & Inform

Cu Car-Net Guide & Inform2 vă extindeți sistemul de navigație cu multe servicii de informare onboard suplimentare. Astfel sunteți informați pe drum și mai bine cu privire la situația actuală din trafic, locurile de parcare disponibile și stațiile de alimentare ieftine. În total vă stau la dispoziție unsprezece servicii pe care le puteți utiliza gratuit în primii trei ani. 3.

Echipare suplimentară contra cost în combinație cu sistemul radio "Composition Media" și sistemul de navigație "Discover Media". La sistemul de navigație opțional "Discover Media Plus", Car-Net App-Connect este deja inclus. Verificați dacă terminalul dumneavoastră mobil este compatibil cu tehnologiile MirrorLink™, CarPlay™ și Android Auto™ integrate în Car-Net App-Connect. Utilizarea aplicațiilor Car-Net App-Connect se realizează exclusiv prin intermediul telefonului dumneavoastră mobil. Vă rugăm să vă respectați condițiile contractuale cu privire la conexiunea de date și la internet. Car-Net Guide & Inform și Car-Net App-Connect sunt disponibile opțional.

Utilizarea Car-Net Guide & Inform este posibilă numai cu dotările opționale "Discover Media" sau "Discover Media Plus". Suplimentar, aveți nevoie de un terminal mobil (de ex. smartphone), care dispune de capabilitatea de a acționa ca și hotspot WLAN, sau de un CarStick Volkswagen 3G, cu cartelă SIM contra cost al unui furnizor de telefonie mobilă oarecare. Serviciile Guide & Inform sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Recepția de pachete de date din Internet poate genera costuri suplimentare, în funcție de tariful dumneavoastră la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate (de ex. taxe de roaming). Datorită volumului de date apărut ca urmare a utilizării serviciilor Car-Net, se recomandă cu căldură încheierea unui abonament cu trafic nelimitat cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă. Pentru utilizarea Car-Net se va încheia online un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are timp, în decurs de 90 de zile de la predarea autovehiculului, să înregistreze autovehiculul la adresa www.volkswagen-car-net.com/portal. Începând cu ziua 90 se reduce disponibilitatea gratuită. Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate fi diferită în funcție de țară. Aceste servicii sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală. Informații suplimentare referitoare la Car-Net obțineți de la adresa www.vw-nutzfahrzeuge.at/car-net și de la partenerul dumneavoastră Volkswagen, informații cu privire la tarifele de telefonie la furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă.

Disponibilitatea gratuită pe trei ani începe după ce clientul s-a înregistrat la Car-Net, însă cel târziu după 90 de zile de la predarea autovehiculului.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen