Sisteme de siguranță

Mai sigur la drum. Și în situații critice.

Modelul Caddy autofurgon dispune de o echipare de siguranță cuprinzătoare.

Frână pentru coliziuni multiple1

Inițiază procesul de frânare după o coliziune. Astfel se evită în cazul ideal coliziuni secundare. Frâna multicoliziune devine activă atunci când doi senzori independenți detectează un accident. După o scurtă decelerare, autovehiculul este frânat în etape până la 10 km/h, șoferul având în permanență posibilitatea de a prelua controlul.

Programul electronic de stabilitate (fără fig.)

Împiedică subvirarea sau supravirarea, frânând direct roți individuale.

 

Sistemul antiblocare (ABS) (fără fig.)

Împiedică blocarea roților. Astfel se menține capacitatea de virare.

 

Sistemul antipatinare (ASR) (fără fig.)

Împiedică patinarea roților.

 

Avertizare cuplare centură (fără fig.)

Semnalizează șoferului și pasagerului față că nu este cuplată centura, semnalizând optic după pornirea motorului și acustic după începerea deplasării necesitatea cuplării centurilor.

 

Airbaguri (fără fig.)

Airbagul pentru șofer, airbagul pentru pasagerul din față și airbagurile cortină oferă ocupanților locurilor din față din Caddy, în mod standard, cea mai bună protecție în cazul unui impact frontal și lateral. Airbagul pasagerului față poate fi dezactivat cu ajutorul cheii cu telecomandă .

În cadrul limitelor sistemului.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen