Sistemele de încălzire

Cald în zilele friguroase

Vizibilitate slabă când parbrizul este aburit? Înghețați în cabina rece după ce ați lucrat afară? Cu sistemele noastre de încălzire vă este cald și confortabil la drum chiar și în lunile friguroase de iarnă.

Încălzire parbriz

La cerere, filamentele integrate în parbriz asigură o bună vizibilitate în față, chiar și pe vreme rece și umedă. Încălzirea în parbriz este disponibilă numai în combinație cu pachetul Lumini & vizibilitate.

Încălzirea scaunelor

Încălzirea opțională a scaunelor este integrată în suprafețele de șezut și ale spătarului scaunelor din față și poate fi reglată separat pentru șofer și pasagerul față . Imediat după cuplarea contactului sunt disponibile trei trepte de încălzire.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen