Volane­multifuncționale

Dublu înseamnă mai bine

Schimbați postul radio - și mențineți în același timp ambele mâini pe volanul multifuncțional. Pentru că, prin intermediul butoanelor sale, puteți comanda radioul respectiv sistemul de navigație, telefonul mobil sau sistemul de menținere a vitezei de croazieră în mod comod. 

Volan de piele multifuncțional

Volanul de piele multifuncțional opțional stă foarte bine în mână și și convinge prin caracterul prietenos în utilizare. Prin intermediul butoanelor puteți de ex. să comandați sistemul radio, respectiv de navigație, telefonul mobil sau sistemul de control al vitezei de croazieră.

Volan de piele multifuncțional cu padele (fără fig.)

La autovehicule cu cutie de viteze cu ambreiaj dublu DSG, padelele de pe volan permit schimbarea sportivă a treptelor. 

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Furgon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen