Aer condiţionat

Aerul condiţionat semi-automat permite reglarea unei temperaturi plăcute în habitaclu, pe toată durata călătoriei.

Dotare disponibilă opţional contra cost.

Aer condiţionat "Climatronic"

Temperatura în habitaclu este monitorizată în permanenţă, cu ajutorul unor senyori, şi ajustată la valoarea dorită. Datorită posibilităţii controlului temperaturii pe zone, valoarea acesteia poate fi diferită pentru şofer şi însoţitor. De asemenea, un senzor măsoară calitatea aerului din exterior şi activează funcţia de recirculare, dacă este necesar.

Dotare disponibilă opţional contra cost.

Parbriz încălzit

O reţea de rezistenţe este integrată în parbriz, pentru dezgheţarea şi dezaburirea rapidă.Contribuie la sporirea vizibilităţii pe orice fel de vreme. Este disponibil doar în combinaţie cu pachetul "Light & Sight".

Scaune încălzite

Sistemul de încălzire este integrat în şezutul şi spătarul scaunelor din faţă şi permite reglarea separată a temperaturii pentru scauul şoferului şi pentru scaunul însoţitorului. La pornirea motorului, se poate alege o valoare de temperatură din cele trei oferite de sistem.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Caddy Furgon
De la € 17.384,- incl. TVA ? De la € 14.608,- excl. TVA ?

Caddy Furgon