Inchidere meniu

Caddy Kombi

 

Un profesionist în toate domeniile

Modelul Caddy Kombi este foarte solid: aproape niciun alt autovehicul din clasa sa nu combină așa de bine varietatea și flexibilitatea - și nu este așa de încăpător. Interiorul rezistent poate fi extins la cerere de la cinci la șapte locuri, dar poate fi convertit cu puține mișcări la 2 locuri cu compartiment mare de marfă. Astfel sunteți echipat cu Caddy Kombi pentru aproape orice sarcină.

Formați-vă o părere despre Caddy Kombi

Sistem bine conceput de depozitare

Totul în cea mai bună ordine

Cine lucrează în criză de timp, nu dorește să caute mult. Din acest motiv, Caddy Kombi dispune de un sistem de depozitare bine gândit, cu compartimente de depozitare și rafturi cu diverse dimensiuni. totIndiferent dacă este vorba despre mănuși de lucru, cutia cu prânzul sau metrul de tâmplărie - aici totul are locul său.

Interior funcțional

Se adaptează

Cunoașteți problema: Fiecare comandă este unică în felul ei. Odată transportați întreaga echipă, altă dată multe materiale. Din acest motiv, Caddy Kombi este așa de flexibil. Într-o clipită poate fi transformat dintr-un autovehicul confortabil cu 5 locuri într-un autofurgon.

Etalon ridicat de siguranță

Ajungeți cu siguranță în siguranță

Siguranța este cea mai importantă - indiferent dacă lucrați la înălțime mare sau cu utilaje grele sau dacă vă deplasați pe vreme rea în orașe aglomerate. Din acest motiv, Caddy Kombi este primul autovehicul din clasa sa cu airbag pentru șofer, pasagerul față precum și cu airbaguri laterale cortină și frână multicoliziune standard. Bazați-vă pe senzația de siguranță.

Servicii Mobile Online

Știți imediat ceea ce trebuie să știți

Munca dumneavoastră este suficient de solicitantă. Cu Car-Net App-Connect și Car-Net Guide & Inform economisiți timp, bani și uneori și nervi - fiind informat de exemplu cu privire la situația actuală de trafic, locurile de parcare libere sau stațiile de alimentare ieftine.

Tracțiunea integrală 4MOTION

Se agață, atunci când este nevoie

Modelul Caddy Kombi cu tracțiune integrală opțională 4MOTION rulează perfect și pe drumuri umede, acoperite de zăpadă, murdare sau deteriorate. Cuplajul său pentru tracțiune integrală transferă forța de propulsie spre roțile cu tracțiune mai bună - pentru siguranță mai bună în curbe și manevrabilitate mai bună. În plus, modelul Caddy Kombi este singurul din clasa sa care vă oferă tracțiunea integrală permanentă livrată din fabrică. Alte avantaje și opțiuni:

  • În combinație cu motorul turbodiesel puternic de 90 kW/122 CP, tracțiunea integrală permanentă trage perfect și când este tractată o remorcă.
  • Combinația dintre motorul de 2,0 l (110 kW/150 CP), cutia de viteze cu ambreiaj dublu DSG și tracțiunea integrală 4MOTION cresc suplimentar confortul de rulare.

Gândit în cele mai mici detalii

Până la șapte locuri pe scaune. Multe compartimente de depozitare. Totul la calitate de vârf.

Toate caracteristicile

Oferta de spațiu

Inapoi la overview

Oferta de spațiu

Indiferent dacă trebuie transportată întreaga echipă sau multe materiale ­ datorită scaunelor flexibile și diverselor soluții de încărcare, Caddy este pregătit pentru orice.

Exterior

Inapoi la overview

Exterior

Linii precise, partea din față dinamică și multe alte detalii pregnante: Modelul Caddy simbolizează competență de la prima privire.

Interior

Inapoi la overview

Interior

Confortabil spre servici. Relaxat la sfârșitul zilei. Caddy convinge și în interior, datorită calității prelucrării și opționalelor numeroase.

Funcție

Inapoi la overview

Funcție

Rămâneți informat în mod comod, în timp ce vă aflați la drum: cel mai modern Infotainment, servicii online inovatoare, volane și afișaje multifuncționale fac totul posibil.

Sisteme de asistență

Inapoi la overview

Sisteme de asistență

Ajungeți mai confortabil la destinație: Sistemele moderne de siguranță și sistemele de asistență a șoferului colaborează cu dumneavoastră și pot preveni situații critice.

Film despre produs

Experimentați în realitate avantajele modelului Caddy.

Start Video
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen