Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Caddy Kombi
De la € 19.461,- incl. TVA ? De la € 16.354,- excl. TVA ?

Caddy Kombi

Un profesionist în toate domeniile. Nici un alt vehicul din clasa sa nu combină variabilitatea, flexibilitatea si soliditatea la fel de perfect precum Caddy Kombi. Interiorul rezistent poate fi extins la șapte locuri sau poate fi transformat în cabină cu 2 locuri, cu 3,2 m³ spațiu mare de marfă, în cazul în care aveți nevoie pentru a livra bunuri sau materiale. Elementele pot fi depozitate în condiții de siguranță și rapid.

Galerie foto

Experimentați Caddyul din perspective diferite.

Experimentați Caddyul din perspective diferite.

Totul începe cu ziua de luni Caddy impresionează cu multe caracteristici convenabile: serviciile online, mobile inteligente pe care le aduce mai repede la următoarea întâlnire, sistemele infotainment de calitate, precum și sistemele de încălzire și răcire, care fac zilele de lucru mai plăcute.

Car-Net
Sistem audio și navigație
Volan multifuncțional
Încălzire și climatizare.
Acces wireless

Rămâneți conectat tot timpul

Caddy Kombi poate fi echipat cu numeroase servicii on-line de telefonie mobilă. Legându-l la un telefon cu internet puteți  accesa cele mai recente informații din trafic precum și diverse aplicații.

Sistem de infotainment modern

Relaxat și bine informat

Sistemele de infotainment Caddy Kombi devin chiar mai bune de la o zi la alta, inspirând un sistem de operare intuitiv și o excelenta calitate a sunetului si conexiunii. Modelele standard includ radio și o interfață de telefon mobil.

Ai totul la îndemână

La fel de confortabil pe toata durata zilei

Controlul multimedia, telefonului și vitezei, toate prin intermediul volanului multifuncțional din piele și, de asemenea, păstrarea legăturii la informațiile curente, cum ar fi consumul mediu de combustibil, raza de acțiune și mai mult mai multe  pe afișajul multifuncțional al bordului.

Simțiți diferența imediat.

Bucurați-vă de un mediu de lucru plăcut.

Sistemele moderne de aer condiționat reglează în cel mai scurt timp temperatura interioară și asigură chiar și în zilele calde aer rece. Sistemul oferă o  bună vizibilitate în toate condițiile meteorologice având, de asemenea, încălzire in  parbriz.

Rapid și sigur la destinație. Caddy Kombi poate fi echipat cu sisteme de asistență inovatoare pentru ca dumneavoastră și angajații dumneavoastră să vă deplasați in siguranță în orice condiții.

Frână Multicollision
Asistența la parcare.
Airbag-uri
Sisteme de asistare a conducătorului auto.
Asistență in rampă
Alte sisteme de siguranță
Echipamente standard pentru siguranță

Beneficiază de un sistem de frânare inovator.

Frâna multi-coliziune este activată atunci când doi senzori independenți detectează un accident. După o scurtă întârziere, vehiculul este frânat intermitent până la 10 km / h, șoferul poate recapatacontrolul in orice  moment.

 

 

  ¹ În limitele sistemului.

Susținător

Face parcarea ușoara

Sistemul ingenios de parcare oferit de Caddy vă ajută la evitarea obstacolelor si simplificarea manevrelor.

Siguranță pe drum

Cea mai bună protecție posibilă.

Conducătorul auto si restul pasagerilor au airbag-uri standard frontale si laterale ce asigură o protecție optimă ocupanților în cazul unui impact frontal și lateral. Airbag-ul pasagerului poate fi dezactivat cu ajutorul cheii de contact.

Păstrează distanța

Ajutorul tău inteligent în timpul condusului.

ACC Adaptive Cruise Control automat al vehiculului  reglează viteza, păstrând distanța stabilită de către conducătorul auto. Viteza setată nu este depășită. Sistemul conține deja sistemul de observare a mediului "Assist Front".

Sistemul de observare a mediului "Front Assist" cu City-Notbremsfunktion²

Sistemul opțional de monitorizare a mediului ajută prin intermediul unui sistem radar atunci când detectează situații critice privind viteza si distanța dintre vehicule. Avertizează șoferul în situații periculoase prin semnale optice și acustice și cu o presiune de frânare.

¹ În limitele sistemului.
² Până la 30 km/h.


 

Confortabil

Vă sprijină atunci când conduceți pe pante sau rampe

Standardul Hill Start Assist previne alunecările nedorite pe pante sau rampe ale  vehiculului și asigură o manevrare convenabilă.

De incredere

Oferă protecție completă.

Pentru ca fiecare excursie să fie pe cât posibil de relaxantă și sigură, Caddy dispune de sisteme practice de siguranță care pot interveni preventiv în situații critice.

Economic Caddy Kombi oferă o generație de motoare, care este deosebit de silențiosă și eficientă energetic, în conformitate cu standardul de emisie Euro 6. Alte caracteristici asigură eficiență și siguranță.

Caracteristicile motorului.
Cutie automată DSG
Tracțiune 4MOTION
Puternic și eficient.

Generație superioară de motoare.

Caddy oferă o generație de motoare deosebit de silențioase și eficiente energetic. Fiecare motor este echipat cu tehnologia BlueMotion și respectă standardul de emisii Euro 6.

Mai multă eficiență

Bucurați-vă de o călătorie confortabilă.

Transmisia cu 6 trepte (75 kW / 102 CP, 110 kW / 150 CP) și 7 trepte de transmisie (92 kW / 125 cp), permite comutare automată inteligentă la momentul ideal. Rezultatul: confort ridicat de conducere, fără nici o întrerupere. Dacă se dorește, aveți posibilitatea să inserați întotdeauna treptele de viteză manual.
 

Pregătit pentru orice

Vă oferă tracțiune sporită

Caddy 4MOTION face o treabă bună chiar și în condiții meteorologice extreme.

Încărcare ușoară și sigură Caddy Kombi are o lungime de încărcare interioară de până la 3m (la Maxi Kombi cu scaunul pasagerului cu spătar rabatabil). Sistemul de depozitare sofisticat simplifică fiecare mișcare la locul de muncă.

Scaunele
Rafturi
Prize
Șine pe acoperiș
Variabil

Flapsuri, folie, extindere

Interiorul Caddy se adapteaza diferitelor nevoi de zi cu zi fiind foarte flexibil. Fie că vă transporta până la 7 persoane sau obiecte lungi.

Economisiți spațiu

Organizați-vă viața perfectă

Damit Sie sich während Ihrer Arbeit auf das Wesentliche konzentrieren können, erwarten Sie im Caddy Kombi unterschiedlich große Ablageflächen. Ob Arbeitshandschuhe, Zollstock oder Lunchbox - hier hat Ordnung seinen Platz.

Surse de curent peste tot.

Astfel încât veți găsi întotdeauna conexiunea.

Caddy poate fi echipat cu mai multe prize, astfel încât vă puteți relaxa și reîncărca oriunde.

Capabile să transporte

Vă oferă transport suplimentar

Sistemul este disponibil în culorile negru și argintiu. Completează aspectul vehiculului și constituie baza ideală pentru atașamente, cum ar fi barele de transport și barele de scara. În general, șina de acoperiș poate fi încărcata cu un maxim de 100 kg.

Materiale informative