Sistem inteligent de depozitare

În activitatea dumneavoastră trebuie să fiţu eficienţi. Noul Caddy vă oferă suportul necesar în acest sens, cu sistemul său bine gândit de compartimente de depozitare, de diferite mărimi. De exemplu, spaţiul din plafon, ca un raft care se întinde pe toată lăţimea autovehiculului, deasupra scaunelor din faţă, este deosebit de încăpător şi util. Puteţi pune aici mănuşile de lucru, cutii, dosare sau un notebook. Este foarte practic şi nu se vede din exterior. În spaţiul de depozitare din uşă încape o sticlă de 1l, iar consola centrală conţine patru suporţi de pahare. ŞI, dacă mai este nevoie, încă două spaţii deschise sunt supuse la dispziţie, ăn dreptul scaunului pasagerului din dreapta. În acest fel puteţi fi sigur că fiecare lucru îşi va găsi locul potrivit.

Pachetul opțional de depozitare

Include un compartiment blocabil , un compartiment de depozitare închis, compartimente de depozitare sub ambele scaune din față și plase de bagaje la nivelul plafonului.

Închide
Caddy Kombi
De la € 16.286,- incl. TVA ? De la € 13.686,- excl. TVA ?

Caddy Kombi

Acest website foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai bună experiență atunci când vizitați site-ul nostru.
De acord