Faruri bi-xenon

Vedere bună. Și pe întuneric.

Ziua dumneavoastră de muncă începe pe întuneric? Sau vă deplasați în interes de serviciu pe orice vreme? Cine rezolvă probleme deosebite, are nevoie și de o excelentă vizibilitate. Farurile bi-xenon produc atât faza scurtă, cât și faza lungă și iluminează carosabilul mai bine decât farurile convenționale cu bec halogen. În plus, se evidențiază prin consum mai mic de energie și durabilitate ridicată. Disponibile numai în combinație cu blocurile optice spate întunecate.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Caddy Kombi

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen