Plăcerea de a conduce

Distracție de la start până la destinație

Pentru dumneavoastră, distracția nu începe în locul în care faceți concediu. Ci deja pe primii kilometri până acolo: Tracțiunea integrală opțională 4MOTION asigură plăcere de a conduce pe orice tip de sol - iar cu pedalierul cu aspect de aluminiu, accelerarea nu a arătat niciodată mai bine.

Tracțiune integrală opțională 4MOTION

S-a terminat drumul asfaltat? Nicio problemă. În afara drumurilor, Caddy Alltrack se simte la fel de bine acasă ca și pe șoselele asfaltate. Pentru că, datorită tracțiunii integrale opționale 4MOTION, nu reprezintă pentru el nicio problemă nici măcar drumurile denivelate, acoperite cu piatră și nici drumurile înclinate de munte. Însă și pe asfaltul ud sau acoperit cu zăpadă, roțile sale care interacționează oferă aderența optimă. Este întotdeauna sezon pentru plăcerea de a conduce cu Caddy Alltrack .

Capace pentru pedale cu aspect de aluminiu

Pedalierul modelului Caddy Alltrack nu doar arată bine, ci strălucește și prin funcționalitate: Datorită acoperirii aderente împiedică alunecarea picioarelor. Ceea ce veți aprecia cel târziu după o drumeție pe zăpadă sau pe timp de ploaie.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Modelul Caddy Alltrack

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen