Afișaje multifuncționale

Drumul în câmpul vizual – și cele mai importante informații

Kilometrii parcurși, temperatura exterioară, consumul mediu și toate informațiile de care mai aveți nevoie în mod normal: Afișajele noastre multifuncționale le combină pe toate. Succint și direct în câmpul dumneavoastră vizual.

Afișaj multifuncțional "Plus"

Pe lângă funcțiile afișajului multifuncțional, prin intermediul acestuia pot fi comandate încălzirea suplimentară a apei, opțională, și pachetul opțional Lumini & vizibilitate. Suplimentar, oferă în combinație cu sistemul de navigație navigarea comodă cu săgeți.

Afișaj multifuncțional "Premium"

El oferă suplimentar față de funcțiile afișajului multifuncțional "Plus" un ecran 3D color și meniuri animate.

Afișaj multifuncțional (fără fig.)

Vă prezintă informațiile actuale, printre care ora, autonomia rămasă, temperatura exterioară, consumul mediu și o recomandare de treaptă, pentru a conduce mai eficient.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Modelul Caddy

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen