Asistenții de parcare

Parcare mai ușoară

La cerere sunt disponibile pentru Caddy diverși asistenți la parcare.

ParkPilot1

Avertizează acustic în timpul parcării cu privire la obstacole detectate și indică distanța față de obstacole și optic, pe ecran2.

Camera de marșarier "Rear View"1

Ușurează parcarea, afișând o imagine limitată a zonei din spatele autovehiculului pe ecranul sistemului radio sau a sistemului de navigație. Liniile auxiliare suplimentare asistă procesul de parcare. Camera de marșarier este disponibilă numai în combinație cu hayonul.

Asistent de virare la parcare "Park Assist"1

Poate realiza parcarea prin mai multe manevre în spații de parcare transversale și longitudinale. După cuplarea treptei marșarier, autovehiculul preia comanda direcției. Șoferul acționează numai ambreiajul, pedala de accelerație și frâna.

În cadrul limitelor sistemului.

În funcție de versiunea sistemului radio sau de navigație. Disponibil începând cu versiunea radioului „Composition Colour“ sau mai bun.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Modelul Caddy

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen