Bare de plafon

Încărcat până la plafon

Când călătoriți în concediu cu întreaga familie, spațiile de depozitare sunt de cele mai multe ori insuficiente. Cu barele de plafon puteți crea spațiu de încărcare suplimentar pe autovehicul - pentru cutii de plafon, pentru suporți pentru schiuri, snowboard, biciclete sau chiar caiace. Barele de plafon reprezintă baza ideală pentru suprastructuri precum traverse și suporți pentru scări, putând fi încărcate cu maxim 100 kg. Ele sunt disponibile în culorile negru sau argintiu. Caddy Comfortline este echipat în mod standard cu bare negre, Caddy Highline cu bare de plafon argintii.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Modelul Caddy

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen