Aer condiţionat

Aerul condiţionat semi-automat permite reglarea unei temperaturi plăcute în habitaclu, pe toată durata călătoriei.

Standard pentru Caddy Trendline şi Comfortline.

 

Aer condiţionat "Climatronic"

Temperatura în habitaclu este monitorizată în permanenţă, cu ajutorul unor senyori, şi ajustată la valoarea dorită. Datorită posibilităţii controlului temperaturii pe zone, valoarea acesteia poate fi diferită pentru şofer şi însoţitor. De asemenea, un senzor măsoară calitatea aerului din exterior şi activează funcţia de recirculare, dacă este necesar.

Standard pentru Caddy Highline.

Parbriz încălzit

O reţea de rezistenţe este integrată în parbriz, pentru dezgheţarea şi dezaburirea rapidă.Contribuie la sporirea vizibilităţii pe orice fel de vreme. Este disponibil doar în combinaţie cu pachetul "Light & Sight".

Scaune încălzite

Sistemul de încălzire este integrat în şezutul şi spătarul scaunelor din faţă şi permite reglarea separată a temperaturii pentru scauul şoferului şi pentru scaunul însoţitorului. La pornirea motorului, se poate alege o valoare de temperatură din cele trei oferite de sistem.

Echipament standard pentru Caddy Highline. Dotare disponibilă opţional contra cost pentru Caddy Comfortline, Caddy Trendline şi Caddy Conceptline.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Caddy
De la € 21.393,- incl. TVA ? De la € 17.977,- excl. TVA ?

Caddy