Instalații de climatizare

Păstrați-vă cumpătul

Instalația de climatizare semiautomată și instalația de climatizare "Air Care Climatronic" reglează imediat temperatura habitaclului și asigură aer rece și în zilele calde.

Instalație de climatizare "Climatronic"

Dumneavoastră vă este cald, însă pasagerul dumneavoastră tremură de frig? Instalația de climatizare "Climatronic" oferă reglarea temperaturii pe 2 zone precum și o funcție de recirculare manuală. Astfel puteți regla individual temperatura dorită. În funcție de radiația solară și de temperatura exterioară, instalația de climatizare adaugă mai mult sau mai puțin aer rece.

Instalația de climatizare

Instalația de climatizare semiautomată poate fi reglată liniar și asigură astfel în permanență un habitaclu la temperatură plăcută. Datorită butoanelor și tastelor ergonomice, temperatura, distribuția aerului și turația ventilatorului pot fi reglate și în timpul deplasării, în mod ușor. 

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Modelul Caddy

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen