Motoare TDI

Noile motoare 2.0 l turbo Diesel, folosesc tehnologia common rail- injecţie directă şi dezvoltă mai multe niveluri de putere. Versiunile 55 kW/ 75 CP şi 75 kW/102 CP sunt recunoscute pentru valorile mici ale consumului de combustibil şi ale emisiilor poluante. Motoarele de 75 kW/ 102 CP şi 110 kW/ 150 CP pot fi combinate cu cutia de viteze automată DSG. Motorul de 90 kW/ 122 CP este disponibil doar în combinaţie cu tracţiunea integrală 4MOTION.  

Motoare TSI

Chiar dacă au capacitatea cilindrică mică, aceste motoare sunt foarte puternice, eficiente şi silenţioase, datorită combinaţiei dintre injecţia directă şi turbosupra-alimentare. Pentru prima dată, motorul pe benzină de 1.4 l TSI poate fi combinat cu cutia automată DSG.

Tehnologia BlueMotion 

Includerea Tehnologie BlueMotion în dotarea standard a Autovehiculelor Comerciale Volkswagen, este în spiritul conceptului "Think Blue", care  promovează ideea dezvoltării unor autovehicule eficiente din punctul de vedere al consumului, cu un impact minim asupra mediului înconjurător, pe parcursul întregului ciclu de viaţă al acestora, de la producţie la reciclare.

Sistem start/stop
Acest sistem determină oprirea motorului când este decuplat şi vă ajută să conduceţi într+un stil economic. Este util în special în condiţiile traficului urban sau când sunt necesare opriri dese, din diverse motive.

Frâne regenerative (cu recuperarea energiei)
Energia de frânare este stocată în timpul frânării şi transformată în energie electrică. Ulterior, această energie este disponibilă şi poate fi folosită pentru consumatorii electrici sau pentru accelerare.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Caddy
De la € 21.393,- incl. TVA ? De la € 17.977,- excl. TVA ?

Caddy