Oferta flexibilă de spațiu

Face loc, așa cum aveți nevoie

Interiorul modelului Caddy se adaptează din nou în fiecare zi la diversele dumneavoastră necesități. Indiferent dacă doriți să transportați până la 7 persoane, doriți să faceți cumpărături mai mari sau aveți de gând sa transportați mobilă.

Autovehicul cu două locuri

În versiunea cu două locuri, Caddy oferă un volum al compartimentului de încărcare impresionant, de 3.030 l - când spătarul pasagerului față este rabatat, chiar și mai mult. Ideal pentru multe bagaje.

Autovehicul cu trei locuri

La autovehiculul cu trei locuri, al doilea rând de scaune este divizat în raportul ⅔ cu ⅓. Astfel rezultă o multitudine de posibilități de utilizare individuale.

Autovehicul cu patru locuri

Caddy cu patru locuri oferă spațiu pentru patru persoane și bagaje suplimentare.

Autovehicul cu cinci locuri

Cinci locuri și suficient spațiu de depozitare: Bancheta spate pentru trei persoane pune la dispoziție patru suporți ISOFIX la cele două locuri exterioare și permite astfel montarea scaunelor pentru copii. Prin rabatarea și adunarea celui de-al doilea rând de scaune rezultă un volum al compartimentului de încărcare de până la 2.852 l.

Autovehicul cu șapte locuri

Echipat cu șapte locuri pe scaune, Caddy este autovehiculul ideal pentru transportul unei grupe mari de oameni, în confort ridicat. Caddy Maxi este cu 47 cm mai lung și oferă suplimentar până la 340 l1 spațiu de încărcare pentru bagaje.

Informațiile în litri reprezintă volumul până la raftul de depozitare spate.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Modelul Caddy

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen