ParkPilot

Emite sunete de avertizare la depistarea obstacolelor, în timpul manevrei de parcare¹ şi furnizează o reprezentare sugestivă pe display² privind distanţa până la obstacole.

Echipament standard pe Caddy Highline. Dotare disponibilă opţional contra cost pentru Caddy Conceptline, Caddy Trendline şi Caddy Comfortline.
¹ În limitele sistemului.
² Funcţie de modelul de radio sau de sistemul de navigaţie. Începând cu radio  "Composition Colour".

Cameră de luat vederi "Rear View"

Contribuie la siguranţa parcării cu spatele¹, prin furnizarea unei imagini limitate a spaţiului disponibil, afişată pe ecranul radioului sau al sistemului de navigaţie². Linii suplimentare de ghidare afişate pe ecran facilitează parcarea. Camera de luat vederi poate fi comandată doar în combinaţie cu hayon.

¹ În limitele sistemului.
² Funcţie de modelul de radio sau de sistemul de navigaţie. Începând cu radio "Composition Colour".

"Park Assist" sistem de asistenţă la parcare

Sistemul execută practic singur, în etape, parcarea laterală¹ a autovehiculului sau parcarea cu spatele, prin preluarea controlului asupra direcţiei. Procesul este iniţiat la plasarea schimbătorului de viteză în poziţia R. Tot ce are de făcut şoferul este să acţioneze ambreiajul, acceleraţia şi frâna.

¹ În limitele sistemului.

Închide
Caddy
De la € 17.796,- incl. TVA ? De la € 14.955,- excl. TVA ?

Caddy

Acest website foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai bună experiență atunci când vizitați site-ul nostru.
De acord