Prize

Furnizorul dumneavoastră de energie pentru la drum

Cunoașteți problema: dacă sunteți la drum împreună cu familia sau mai mulți colegi, brusc, toți trebuie să își încarce telefoanele - bineînțeles simultan. Ce bine că în Caddy există mai multe prize și o interfață USB opțională.

Priză de 12 V în compartimentul de depozitare față

Pentru consumatori electrici, de ex. telefoane mobile sau notebook-uri, este integrată la cerere o priză de 12 V în compartimentul de depozitare deschis al planșei de bord.  

Priză de 12 V în consola centrală (fără fig.)

Această priză se află ușor accesibilă în zona din față a consolei centrale.

 

Priză de 12 V în portbagaj (fără fig.)

Pentru cutii frigorifice portabile și aparate cu alimentare la 12 V mai mari este disponibilă o priză în portbagaj .

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Modelul Caddy

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen