Sistemul de iluminare

Vedeți și fiți văzut

Datorită farurilor Bi-Xenon și a blocurilor optice spate întunecate ale modelului Caddy puteți vedea totul și plasați un accent marcant.

Faruri bi-xenon

Produc atât faza scurtă, cât și faza lungă. Iluminează carosabilul semnificativ mai bine decât farurile uzuale cu bec halogen. În plus, se evidențiază prin consumul redus de energie. Disponibile numai în combinație cu blocurile optice spate întunecate. 

Blocuri optice spate întunecate

Plasează accente și conferă părții din spate și mai mult caracter. Disponibile numai în combinație cu faruri Bi-Xenon. 

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Modelul Caddy

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen