Soluții pentru partea din spate

O soluție pentru aproape orice încărcătură

Caddy este flexibil chiar și la încărcare: Alegeți în funcție de necesități hayonul cu geamuri sau ușile batante practice.

Hayon cu geam

Hayonul cu geam, cu deschidere ușoară, poate fi deschis cu o singură mână. În stare deschisă, protejează de ploaie și soare puternic în timpul încărcării și descărcării. Deasupra hayonului este integrată o a treia lampă de frână. Hayonul este întotdeauna echipat cu sistemul practic de închidere Softtouch.

Uși batante spate cu geamuri

Ușile batante spate opționale cu geamuri sunt divizate în raport 2/3 cu 1/3 și pot fi deschise la un unghi maxim de 180°. Ele pot fi blocate individual în stare deschisă, în așa fel încât vă permit să transportați și bunuri mai lungi. Rețineți că, atunci când comandați uși batante spate, suportul lămpii numărului de înmatriculare este din plastic negru.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările autovehiculului. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o dotare opțională care poate fi oferită contra cost. Pentru mai multe informații despre dotări de serie și/sau dotările suplimentare, vă rugăm să vă adresați doar unui distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această pagină pot să difere în unele cazuri de programul de livrare actual din România. Sunt ilustrate parțial dotări speciale care pot fi oferite contra cost. Toate prețurile brute sunt prețuri orientative neobligatorii și neconvenite, având inclus 19% TVA.

Închide
Inchidere meniu

Modelul Caddy

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen