Sisteme de asistență șofer 6.1

Confort ridicat. Și în timpul deplasării.

Cine se deplasează mult, trebuie să facă față la nenumărate situații de trafic și meteo. Bine că nu sunteți singurul care se ocupă de acestea în California 6.1.

Protecția flancurilor1

Monitorizează flancurile autovehiculului și indică apropieri critice de stâlpi sau ziduri pe ecranul sistemului Infotainment. Filmul despre sistemul de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Asistentul pentru vânt din lateral1

Stabilizează autovehiculul în cazul rafalelor de vânt puternice, prin intervenții automate asupra frânei. Filmul despre sistemul de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Sistemul de asistență pentru menținerea benzii "Lane Assist"1 2

Înregistrează banda de circulație proprie prin intermediul unei camere multifuncționale și menține autovehiculul pe bandă prin intervenții asupra direcției. Filmul referitor la sistemele de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Asistent ieșire din parcare1

Asistă la ieșirea din parcare cu spatele. Dacă șoferul nu reacționează la tonul de avertizare în timpul apropierii critice a unui autovehicul, se acționează frâna. Filmul referitor la sistemele de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Asistent de virare la parcare "Park Assist"1

Asistă la parcare în spații de parcare transversale sau longitudinale, prin realizarea autonomă a acționării volanului, în timp ce șoferul trebuie să acționeze accelerația, frâna și ambreiajul. Filmul referitor la sistemele de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Reglarea automată a distanței ACC inclusiv sistemul de urmărire a perimetrului "Front Assist" cu funcție de frânare de urgență City1

Adaptează automat viteza la cea a autovehiculului care circulă în față și menține astfel distanța indicată de șofer. Filmul despre sistemul de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Asistent manevre remorcă "Trailer Assist"1

Simplifică manevrarea ansamblului autovehicul-remorcă în spații de parcare precum și în timpul deplasărilor înapoi precise, pentru apropierea de rampele de încărcare și alte obiective. Filmul despre sistemul de asistență prezintă exemplificativ modelul Crafter.

Indicator pentru presiunea în anvelope (fără fig.)1

Informează șoferul înainte și în timpul deplasării cu privire la valoarea actuală a presiunii din anvelope și avertizează la pierderea presiunii. În fiecare roată se află senzori, care transmit prin unde radio informații cu privire la presiune și temperatură.

 

Recunoaștere indicatoare rutiere (fără fig.)1

Înregistrează limite de viteză, interdicții de depășire precum și limitări temporale și în funcție de condițiile meteo cu o cameră specială și informează șoferul pe afișajul multifuncțional.

 

Asistent coborâre pantă (fără fig.)1 3

Printr-o reglare a turației motorului și, dacă este necesar, prin intervenția frânei, are grijă pentru coborârea controlată și confortabilă a pantelor.

În cadrul limitelor sistemului.

Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să preia comanda autovehiculului și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce prudent autovehiculul.

Disponibil numai în combinație cu tracțiunea integrală 4MOTION.

Nu există încă protocoale de armonizare, respectiv valori de consum oficiale. Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale disponibile contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate, orientative, neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a obține cele mai recente informații despre model.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

California 6.1

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen