Tehnologie 6.1

Exact ceea ce trebuie. Pentru oraș și plajă.

Opțiuni cât văd ochii. Deja în postul de conducere sunt înglobate multe idei noi, care fac ca drumul dumneavoastră spre locația de vis și staționarea în afara drumurilor cunoscute să devină o mare aventură. Bucurați-vă printre altele de un panou de bord digital de înaltă rezoluție, de sisteme Infotainment cu multimedia de ultimă generație și de cele mai moderne opțiuni de conectare la rețea cu Volkswagen We Connect1.

Panoul de bord digital

California 6.1 este perfect pentru o drumeție pe coastă. Și pentru ieșirea la cumpărături în jungla urbană. Datorită dimensiunilor sale compacte și a manevrabilității sale de autoturism, este întotdeauna companionul - și animatorul potrivit: Cu Digital Cockpit puteți accesa piesele potrivite prin intermediul ecranului tactil al sistemului Infotainment precum și prin intermediul volanului de piele multifuncțional. Iar sistemul de navigație "Discover Pro" vă ghidează spre următoarea destinație de vis.

Panou de operare Camper

Diverse zone de climatizare. Drumuri denivelate. Locuri străine: În timpul călătoriilor trebuie să vă adaptați continuu la noi situații. Din fericire vă ajută California 6.1. Cu panoul de comandă Camper vă stă acum la dispoziție o unitate de comandă centrală digitală, prin intermediul căreia puteți comanda comod numeroase funcții. Selectarea punctelor de meniu are loc intuitiv, prin intermediul ecranului tactil. În continuare, consumatorii montați pot fi puși în funcțiune prin intermediul butonului rotativ .

Volkswagen We Connect1

Modelul California 6.1 este echipat cu funcțiile inovatoare online de la "We Connect"1 precum și cu ultima generație a "Kitului Infotainment modular". Dacă doriți, sunteți online în timp ce conduceți. Cu "We Connect"1 vă așteptați la elemente, care fac ca fiecare deplasare să fie și mai confortabilă și mai sigură. Indiferent că este vorba despre informații din trafic în timp real sau notificarea de zonă online - California 6.1 este conectat în rețea în modul cel mai eficient.

Pentru utilizarea serviciilor We Connect aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola la We Connect. Suplimentar, este necesară încheierea online a unui contract separat We Connect respectiv We Connect Plus cu Volkswagen AG. În cazul We Connect Plus aveți timp 90 de zile de la preluarea autovehiculului, pentru a înregistra autovehiculul la adresa portal.volkswagen-we.com și a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită de utilizare convenită.

Nu există încă protocoale de armonizare, respectiv valori de consum oficiale. Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale disponibile contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate, orientative, neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a obține cele mai recente informații despre model.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

California 6.1

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen