Funcţia de reglare a luminilor de drum"Light Assist"

Reduce automat luminozitatea când se apropie autovehicule din sens opus sau în cazul autovehiculelor care se deplasează în faţa dumneavoastră, pentru a preveni orbirea participanţilor la trafic. În cazul în care sistemul a fost activat în prealabil, acesta va aprinde automat luminile de drum la o viteză de peste 60 km/h şi atunci când este complet întuneric.

Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Beach, Coast und Ocean.

Faruri de ceaţă cu lumini de viraj integrate

Asigură vizibilitatea optimă la schimbarea direcţiei de mers, în condiţii meteorologice nefavorabile. Farul de pe partea cu marginea drumului, ilumineayă eficient în cazul unui viraj.

Standard pentru California Ocean.
Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Beach şi Coast.

Faruri LED

Faza scurtă şi faza lungă sunt generate de LED-uri economice. Nivelul ridicat de siguranţă la funcţionare şi durata mare de viaţă a LED-urilor sporesc siguranţa si scad probabilitatea unui accident. Farurile LED se evidenţiază, printre altele, datorită unui fascicul mare de lumină, durabilităţii ridicate, unui spectru de lumină asemănător cu cel al luminii solare şi un consum redus de energie. 

Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Beach, Coast şi Ocean.

Doar în combinație cu lîmpile spate cu LED-uri și sistemul de spălare a farurilor.

Închide

California

Acest website foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai bună experiență atunci când vizitați site-ul nostru.
De acord