Sistemul Audio "Composition Audio"

Sistemul include un ecran monocrom TFT, unitate CD, 4 difuzoare, o fantă  pentru cardul  SD, o interfaţă AUX-IN şi port USB în torpedo,  precum şi o conexiune Bluetooth  pentru telefoanele mobile.

Standard pentru California Beach. Nu este disponibil pentru California Coast şi Ocean.

Sistem audio  "Composition Colour"

Sistemul include un ecran color TFT cu diagonală de 12,7 cm(5 inch), cu ecran touchscreen, unitate CD ce poate reda fişiere muzicale în format MP3 şi WMA, 8 difuzoare, o fantă pentru  cardul SD, o interfaţă AUX-IN şi port USB în torpedo, o conexiune Bluetooth pentru telefoanele mobile, precum şi un tuner dublu cu diversitate de faze pentru cea mai bună recepţie radio.

Standard pentru California Coast şi Ocean. Opţiunea este la un preţ suplimentar pentru California Beach.

Sistem audio "Composition Media"

Sistemul include un ecran color TFT cu diagonală de 16,5 cm(6,33 inch), cu ecran touchscreen cu senzor de proximitate,o unitate CD ce poate reda fişiere muzicale în format MP3 şi WMA, 8 difuzoare, o fantă pentru cardul SD, o interfaţă AUX-IN şi port USB în torpedo, o conexiune Bluetooth pentru telefoanele mobile, precum şi un tuner dublu cu diversitate de faze pentru cea mai bună recepţie radio.

Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Beach, Coast şi Ocean.

Sistemul de navigaţie  "Discover Media"

În plus faţă de funcţiile sistemului audio "Composition Media" cu 8 difuzoare, este integrată o a doua fantă pentru carduri SD. Pentru datele instalate pe card pentru Europa, cu ajutorul Volkswagen MapCare vă stau la dispoziţie actualizări gratuite, prin intermediul paginii de start Volkswagen.1

Sistemul de navigaţie  "Discover Media Plus"

În plus faţă de funcţiile sistemului de navigaţie "Discover Media" cu 8 difuzoare, sistemul include următoarele dotări: recepţie audio digitală DAB+, comandă vocală, aplicaţia Car-Net App-Connect, Volkswagen Media Control, amplificator electronic de voce şi interfaţă "Confort" pentru telefonul mobil, cu interfaţă MEDIA-IN.2

¹ Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Beach. Nu este disponibilă pentru California Coast şi Ocean.
² Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Beach, Coast şi Ocean.

Interfaţa pentru telefonul mobil "Confort"

Compartimentul special de depozitare pentru telefonul dumneavoastră  mobil dispune de conexiune wireless către antena exterioară pentru optimizarea calităţii  transmisiei şi recepţiei din cadrul serviciilor de telefonie mobilă. De asemenea, şi încărcarea se realizează cu uşurinţă: telefonul trebuie doar conectat la interfaţa USB, care se află de asemenea în compartimentul de depozitare.

Disponibil doar în combinație cu sistemele audio "Composition Colour" si "Composition Media", precum și cu sistemul de navigație "Discover Media". Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Beach, Coast şi Ocean.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
California
De la € 43.541,- incl. TVA ? De la € 36.589,- excl. TVA ?

California