Zone de odihnă

Patul de la primul etaj are dimensiunile de 1,20 m x 2,00 m. Cadrul cu grătare vă oferă un somn odihnitor, fiind foarte confortabil.  Sapţiul dintre podea şi acoperiş, vă permite să staţi în poziţie verticală la capătul patului.

Patul din camera de zi are dimensiunile de 1,14 m x 2,00 m. În cazul autovehiculului California Beach standard, aceste dimensiuni sunt 1,50 m x 2,00 m. În combinaţie cu banca de 3 locuri fără spătar este inclusă şi o masă Multiflex , ceea ce crează o zonă spaţioasă de 1,50 m x 1,83 m.

Când frâna de mână este trasă, scaunele rotative din cabina şoferului nu pot fi rotite.

Extensie de pat

Aceasta poate fi pliată în sus şi fixată într-o poziţie mai înaltă şi vă oferă o zonă de depozitare generoasă pentru cumpărăturile săptămânale sau pentru bagajele voluminoase.

Standard pentru California Coast şi Ocean. Nu este disponibil pentru California Beach.
Când frâna de mână este trasă, scaunele rotative din cabina şoferului nu pot fi rotite.

Topper de lux pentru saltea

Acoperă micile neregularităţi, crescând semnificativ confortul. Acesta poate fi împachetat foarte rapid şi necesită un spaţiu de depozitare de mici dimensiuni.

Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Beach, Coast şi Ocean.
Când frâna de mână este trasă, scaunele rotative din cabina şoferului nu pot fi rotite.

Jaluzele în living

Carcasa jaluzelelor este prinsă de rama acoperişului, astfel încât la coborârea jaluzelelor ,acestea se potrivesc perfect pe cadrul ferestrelor, acoperindu-le complet.

Jaluzea tip rulou

Deschiderea dintre cabina şoferului şi zona superioară de dormit poate fi închisă cu ajutorul unei jaluzele tip rulou. 

Jaluzele în cabina şoferului

În autovehiculele California Beach şi Ocean , atât parbrizul, cât şi ferestrele laterale pot fi perfect acoperite cu ajutorul jaluzelelor.  Jaluzelele standard îndeplinesc această funcţie pentru California Beach.

Pachet de geamuri izolante

Reduce zgomotul exterior cu până la 6 dB (A). Parbrizul este acoperit cu un strat special şi realizat dintr-un geam  izolant , în timp ce ferestrele laterale sunt, de asemenea, armate.Toate geamurile din compartimentul pentru pasageri sunt colorate. Ferestrele laterale opţionale disponibile nu pot fi realizate din geam izolant fonic.

Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Beach, Coast şi Ocean.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
California
De la € 43.541,- incl. TVA ? De la € 36.589,- excl. TVA ?

California