Scaune rotative cu suport lombar

Scaunele ergonomice, pentru şofer şi pasagerul din faţă, sunt prevăzute cu cotiere şi suport lombar. Acestea oferă un suport lateral bun şi se pot roti până la 180° ¹. Opţional, suporturile lombare pot fi echipate cu un sistem electric de reglare.

Sistem electric de reglare a scaunului în 12 direcţii2

 Opţional, aveţi la dispoziţie un sistem electric de reglare a scaunului în 12 direcţii. Suportul lombar, înclinaţia spătarului, înălţimea scaunului precum şi înclinaţia şi reglarea pe lungime a suprafeţei de aşezare a scaunului pot fi adaptate în mod ideal. Sistemul electric de reglare a scaunului în 12 direcţii include încălzirea scaunelor şi oferă, pentru scaunul şoferului, posibilitatea de a memora trei setări diferite ale scaunului.

¹ Dacă frâna de mână este trasă, scaunele rotative din cabina şoferului nu pot fi rotite.
² Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Coast şi Ocean. Nu este disponibil pentru California Beach. Doar în combinaţie cu tapiţerie Alcantara. Şezutul şi spătarul scaunelor sunt cu tapiţărie Alcantara. Funcţia de rotaţie a scaunului este omisă.

Scaun individual în compartimentul pentru pasageri

Acest scaun suplimentar are cotiere confortabile, este dotat cu funcţiile de pliere, rotire şi reglare pe lungime , este, de asemenea, şi detaşabil. Acesta este echipat cu o centură de siguranţă cu prindere în 3 puncte şi cu puncte de fixare ISOFIX. Nu este disponibil pentru Califfornia cu tracţiune integrală 4MOTION.

Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Coast şi Ocean. Nu este disponibil pentru California Beach.

Banchete

Opţional, pentru California Beach puteţi dispune de o banchetă cu 3 locuri în compartimentul pentru pasageri. Scaunul poate fi îndoit în jos şi împreuna cu placa Multiflex crează o suprafaţă de dormit cu dimensiunile 1,50 m x 1,83 m. Compartimentul de depozitare standard este absent.

La alegerea banchetei cu 3 locuri plus 2 scaune individuale suplimentare în cazul autovehiculului California Beach, compartimentul pentru pasageri găzduieşte  confortabil 5 pasageri şi transformă autovehiculul într-unul cu 7 locuri.

Datorită banchetei cu 2 locuri plus un scaun suplimentar, compartimentul pentru pasageri din autovehiculul California Beach găzduieşte 3 persoane.

Dotare opţională disponibilă contra cost pentru California Beach. Nu este disponibil pentru California Coast şi Ocean.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
California
De la € 43.541,- incl. TVA ? De la € 36.589,- excl. TVA ?

California