Sistemul de protecție laterală¹

Monitorizează părțile laterale ale autovehiculului și avertizează prin semnale vizuale și acustice în cazurile de apropiere riscantă de stâlpi, ziduri sau pietoni.

¹Dotare opțională disponibilă contra-cost.

Asistentul pentru manevrarea remorcii "Trailer Assist"¹

Manevrează automat autovehiculele cu remorcă pe locurile de parcare. Pentru abordarea rampelor de încărcare, sistemul asigură deplasarea în marșarier în linie dreaptă a autovehiculului cu remorcă.

¹Dotare opțională disponibilă contra-cost.

Asistentul pentru ieșirea de pe locul de parcare¹

Avertizează sonor dacă la iesșirea cu spatele de pe locurile de parcare este identificată apropierea riscantă de un alt autovehicul. Dacă șoferul nu reacționează, sistemul poate reduce urmările unui eventual accident sau, în cazul optim, poate chiar împiedica producerea accidentului, deoarece frânează mașina.

¹Dotare opțională disponibilă contra-cost.

Asistentul pentru parcare "Park Assist"¹

Are capacitatea de a efectua parcarea laterală din mai multe manevre. După selectarea marșarierului, autovehiculul preia controlul automat al direcției. Șoferul trebuie să acționeze doar ambreiajul, accelerația și frâna.

¹Dotare opțională disponibilă contra-cost.

Asistentul de menținere a benzii de rulare "Lane Assist"¹ ²

În cazul în care autovehiculul părăsește neintenționat banda de rulare, sistemul intervine și avertizează totodată șoferul cu semnal sonor și cu un afișaj pe computerul de bord.

¹ Dotare opțională disponibilă contra-cost.
² Toate sistemele acționează în anumite limite tehnice.

Funcția de reglare automată a distanței ACC¹ ²

Adaptează automat viteza la cea a autovehiculului din față, menținând totdată distanța setată de șofer. În tot acest timp, viteza setată nu va fi depășită. Include sistemul de monitorizare a vecinătății "Front Assist".

¹ Dotare opțională disponibilă contra-cost.
² Sistemele acționează în anumite limite tehnice.

Sistemul de monitorizare a vecinătății "Front Assist" cu funcție City Emergency Braking System¹ ² ³

Folosind un sistem radar, ajută la scurtarea distanței de frânare în cazul situațiilor în care sistemul detectează distanțe prea scurte față de un obstacol. În situații periculoase, sistemul avertizează șoferul și sonor și apoi printr-o scurtă acționare a frânei.

¹ Dotare opțională disponibilă contra-cost.
² Sistemele acționează în anumite limite tehnice.
³ Până la 30 km/h.

Asistentul pentru schimbarea benzii de rulare "Side Assist"¹ ²

Avertizează cu ajutorul unui afișaj de pe oglinda exterioară dacă la schimbarea benzii de rulare se află un alt autovehicul detectat de senzori în zona care nu îi este vizibilă șoferului.

¹ Dotare opțională disponibilă contra-cost.
² Sistemel acționează în anumite limite tehnice.

Sistemul de frânare Multicollision Brake

Inițiază frânarea în urma unei coliziuni, pentru evitarea unei coliziuni consecutive. După o scurtă decelerare, mașina este frânată treptat până la 10km/h, timp în care șoferul poate prelua el însuși oricând din nou controlul.

Sistemele acționează în anumite limite tehnice.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Crafter Autoșasiu Platformă

Noul Crafter. 100% vehicul comercial. 100% inovație.