Motorul TDI

Noul motor TDI îndeplinește toate cerințele de fiabilitate. emisii si consum. Indiferent de modalitate de întrebuințare a mașinii, își va dovedi cu siguranță întreaga lui adaptabilitate, răspunzând prompt la așteptările clientților. Toate motoarele au un consum scăzut de combustibil.

Noul Crafter este valabil cu următoarele motorizări: 2,0l TDI (75 kW/102 CP, 300 Nm) cu tracțiune față, 2,0l TDI (90 kW/122 CP, 300 Nm)¹ cu tracțiune spate, 2,0l TDI (103 kW/140 CP, 340 Nm) cu tracțiune față, spate și 4MOTION, 2,0l TDI (130 kW/177 CP, 410 Nm) cu tracțiune față, spate și 4MOTION.

¹ valabil la o dată ulterioară.

Tracțiune față

Datorită noului motor transversal cu tracțiune față, volumul de transport la mărfii a fost mărit.

Tracțiune spate

Datorită acestei tracțiuni, chiar și în cazul în care vehiculul este încărcat la capacitate maximă, poate cu ușurință sa tracteze și o remorcă, asigurând cea mai bună tracțiune la sarcini mari.

Motorul este montat longitudinal.

Tracțiune integrală 4MOTION

Tracțiune fiabilă. Cea mai bună stabilitate direcțională. Disponibilă din fabricație.

Intră mai târziu în producție.

Transmisia automată cu 8 trepte. 

Transmisia automată cu 8 trepte¹ are reglaje special concepute pentru noul Crafter și vă permite să conduceți confortabil și cu consum optim, inclusiv în traficul urban. Singura transmisie automată cu 8 trepte din această clasă auto care poate fi combinată cu tracâiunea față, spate sau integrală 4MOTION.²

¹ Dotare opțională contra-cost.
² Disponibil la o dată ulterioară.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
De acord
Crafter Autoșasiu Platformă

Noul Crafter. 100% vehicul comercial. 100% inovație.