Meniu
Inchidere meniu

Crafter
Furgon

Preţ de la (incl. TVA)
42.138,-
Preţ de la (excl. TVA)
35.410,-
Puterea motorului (kW)
103 - 130
kW
Puterea motorului (CP)
140 - 177
CP

Pregătit pentru sarcinile majore

Pentru Crafter furgon, nimic nu înseamnă prea mult. Dimensiunile sale sunt ideale pentru europaleți voluminoși sau containere pe role. În plus, vă ajută în munca dumneavoastră datorită celei mai bune capacități de încărcare și asigurare a încărcăturii din clasa sa.

Formați-vă o părere despre Crafter furgon

Variante de echipare

Tractiune fata
Începând cu € 42.138,- incl. TVA
Începând cu € 35.410,- excl. TVA
Tractiune fata
Începând cu € 42.138,- incl. TVA
Începând cu € 35.410,- excl. TVA

103 - 130 kW
(140 - 177 CP)
Manuala / Automata
Diesel
Consum combustibil: 8,5 - 11,1 l/100 km
Emisii de CO₂: 222 - 291 g/km
Tehnologia de propulsie

Poate cupla opt trepte. La toate tipurile de propulsie

Crafter este singurul autovehicul din clasa sa cu șase variante de propulsor-cutie de viteze. Tracțiunea față, spate sau tracțiunea integrală 4MOTION pot fi combinate la alegere cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte sau cu cutia de viteze automată cu 8 trepte. Nucleul performant este reprezentat de motoarele TDI special concepute pentru solicitările extreme ale unui autovehicul utilitar.

Cel mai bun post de conducere

Post de conducere, birou și spațiu de relaxare. Întotdeauna la îndemână

Sunteți pe drumuri în mare parte din ziua dumneavoastră de lucru? În acest caz, autovehiculul dumneavoastră nu este doar un mijloc de transport. Este locul în care vă sortați documentele, faceți programări, încărcați telefonul mobil sau luați pauza de prânz. Cu numeroase compartimente de depozitare și mufe, scaun ergoComfort opțional și la cerere un volan de piele multifuncțional cu încălzire, modelul Crafter furgon este pregătit foarte bine pentru toate acestea.

Potrivit pentru oraș

Mai relaxat la drum

Pe șantiere cu vizibilitate redusă și pe drumuri forestiere înguste, pe străzi înguste din cartiere de locuințe sau la rafale de vânt pe autostradă: în autofurgonul Crafter vă ajută o mulțime de sisteme de asistență și de siguranță inovatoare, atunci când vă este dificil. Astfel ajungeți bine și în special mai relaxat la destinație.

Cea mai bună posibilitate de încărcare

Încărcare mai simplă

Ridicarea pachetelor grele în autovehicul. Stivuirea paleților mari în compartimentul de marfă. Împingerea materialelor voluminoase prin ușa spate. Încărcarea și descărcarea este o muncă grea. Furgonul Crafter vă ușurează această muncă.

  • Deschidere 1.311 mm la ușa glisantă
  • 2.196 mm înălțime compartiment marfă1
  • Volum compartiment marfă de până la 18,4m3 1
  • 100 mm cea mai joasă margine de încărcare 2
  • trepte opționale
  • opțional cu iluminare led
Cea mai bună fixare a încărcăturii

Totul are locul său

Atunci când pachetele alunecă de colo colo, scândurile se răstoarnă și totul zdrăngăne în compartimentul de marfă, nu este doar deranjant. Materialele scumpe pot fi deteriorate sau poate fi distras șoferul. Pentru ca totul să ajungă bine și în stare impecabilă la destinație, Crafter furgon vă oferă cel mai bun sistem de asigurare a încărcăturii din clasa sa: datorită celor 14 inele de ancorare opționale și unei game diversificate de șine de ancorare.

Cea mai bună conectare în rețea

Întotdeauna informat. Nicio secundă de plictiseală.

Într-o zi normală de lucru petrecem destul de mult timp pe drum. Deplasări de la comandă la comandă, cu opriri scurte în depozit și deplasări la magazinul de bricolaj, pentru procurarea unei piese de schimb. Cu atât mai important este să rămâneți totuși informat. Datorită interfeței integrate pentru managementul de flotă "Connected Van" și serviciile online "Car-Net", sunteți aproape întotdeauna perfect informat și bine dispus în Crafter furgon.

Gândit în cele mai mici detalii

Crafter furgon oferă soluții personalizate de transport, combinate cu rentabilitate ridicată.

Toate caracteristicile

Încărcătură

Inapoi la overview

Încărcătură

Modelul Crafter furgon câștigă puncte datorită celei mai bune capacități de încărcare și asigurare a încărcăturii din clasa sa.

Exterior

Inapoi la overview

Exterior

Pornind de la farurile cu led și până la pachetul Trendline opțional: modelul Crafter furgon are multe de oferit, deja de la prima privire.

Interior

Inapoi la overview

Interior

Confortul excepțional și un concept bine gândit de depozitare impune standarde în clasa autovehiculelor mari de transport.

Funcție

Inapoi la overview

Funcție

În Crafter furgon nu sunteți doar protejat pe tot timpul zilei, în timp ce vă deplasați – ci sunteți și perfect informat și bine dispus.

Sisteme de asistență

Inapoi la overview

Sisteme de asistență

Sistemele inovatoare de asistență a șoferului și sistemele inteligente de siguranță rezolvă predictiv situații periculoase.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen